Ohjeet caravan-paikoille

Alla tärkeimmät huomiot, jotta karavaanielämäsi on viihtyisää niin sinun kuin meidänkin puoleltamme.

  • Voit maksaa varata ja maksaa vaunupaikan ennakkoon nettiajanvarauksemme kautta. Näin sinun ei tarvitse kiirehtiä, jotta saat paikan. Kun olet varannut ja maksanut paikan ennakkoon, voit saapua vaikka yöllä paikallesi. Täytä varausta tehdessä kaikki kohdat mitä lomakkeessa kysytään, sillä se korvaa käsin täytettävän matkustajailmoituksen.
  • Pihassa oleva huoltorakennus on auki 07-22. Huoltorakennukseen saat kulkulätkän ravintolan/vastaanoton tiskiltä. Huoltorakennuksessa on vessat, suihkut, juomavesi, tiskausmahdollisuus, sekä muutama keittolevy. Kesäkauden ulkopuolella vastaanotto on rajatusti auki tai kiinni kokonaan. Hoidathan tarpeelliset huoltorakennuskäynnit sen aukioloaikoina, kiitos.
  • Paikka tulee olla vapaana paikoituksen päättyvänä päivänä viimeistään klo 15. Jos olet saanut vastaanotosta huoltorakennukseen kulkulätkän, palautathan huoltorakennuksen kulkulätkän paikan vuokran päättyessä Ravintolan oven vieressä oranssiin postilaatikkoon tai sisälle respaan.
  • Muistathan hyvät käytöstavat ajatellen niin muita, kuin laaksossa olevia mökkinaapureitasi ja karavaanareita kohtaan, sekä muistaen myös ympärillä olevat Ylisen asukkaat ja mökkiläiset. 
  • Akkukäyttöiset pienet akkukäyttöiset laitteet on sallittu musiikin toistamiseen mökeissä ja karavaanialueella. Isot äänentoistojärjestelmät ovat kielletty.
  • Klo 22:00 vallitsee yleinen hiljaisuus.
  • Rantasauna ovat käytössäsi kotisivuilla näkyvien aikojen mukaan. Karavaanareille saunamaksu on puoleen hintaan, eli 3€/saunoja/2h. 
    HUOM: Saunoja tarvitsee aina rannekkeen, jonka saa ravintolan tiskiltä.
  • Polttopuut ovat käytössäsi saunarakennuksen päädyssä grillikatoksiin 2€/mökki/käyttökerta. Avotulen teko missään alueella ei ole sallittua.

Ravintolan ja saunojen, sekä vesilautailun aukiolot tarkistat kotisvuiltamme: www.wakevalley.fi

Suosittelemme aina tekemään myös varauksen kaapelivesilautailuun, jotta teitä odottaa paikat kun laiturille saavutte. Varaus onnistuu kätevästi myös kotisivujemme kautta tai ravintolan tiskiltä käsin.