Ohjeet caravan-paikoille

Alla tärkeimmät huomiot, jotta karavaanielämäsi on viihtyisää niin sinun kuin meidänkin puoleltamme. Käythän heti ensikättelyssä tervehtimässä Ravintolassa henkilökuntaa, noutamassa huoltorakennuksen kulkulätkän ja täyttämässä matkustusilmoituksen? 

  • Voit maksaa varata ja maksaa vaunupaikan ennakkoon nettiajanvarauksemme kautta. Näin sinun ei tarvitse kiirehtiä, jotta saat paikan. Kun olet varannut ja maksanut paikan ennakkoon, voit saapua vaikka yöllä paikallesi. Huomaa, että huoltorakennuksen yöaikojen kulkulätkän voi noutaa ravintolasta vain sen aukioloaikojen sisällä. Jos saavut paikalle aukioloaikojen ulkopuolella, kirjoita lappuun varausnumerosi ja laita se vaunun tai auton lasille näkyville.

  • Puna-valkoisesta huoltorakennuksesta löydät raikkaan veden pisteen, tiskinurkkauksen, vessat ja suihkut. Huoltorakennus on lukossa 22-07. Kulkulätkällä huoltorakennukseen pääsee sisälle myös suljettuun yöaikaan.
  • Palautathan kulkulätkän paikan vuokran päättyessä klo 15:00 Ravintolan oven vieressä oranssiin postilaatikkoon tai sisälle respaan.
  • Muistathan hyvät käytöstavat ajatellen niin muita, kuin laaksossa olevia mökkinaapureitasi ja karavaanareita kohtaan, sekä muistaen myös ympärillä olevat Ylisen asukkaat ja mökkiläiset. 
  • Akkukäyttöiset pienet akkukäyttöiset laitteet on sallittu musiikin toistamiseen mökeissä ja karavaanialueella. Isot äänentoistojärjestelmät ovat kielletty.
  • Klo 22:00 vallitsee yleinen hiljaisuus.
  • Rantasauna ovat käytössäsi klo 15 – 21, ellei toisin ilmoiteta. Karavaanareille saunamaksu on puoleen hintaan, eli 3€/saunoja/2h. 
    HUOM: Saunoja tarvitsee aina rannekkeen, jonka saa ravintolan tiskiltä.
  • Polttopuut ovat käytössäsi saunarakennuksen päädyssä grillikatoksiin 2€/mökki/käyttökerta. Avotulen teko missään alueella ei ole sallittua.

Ravintolan ja saunojen, sekä vesilautailun aukiolot tarkistat kotisvuiltamme: www.wakevalley.fi

Suosittelemme aina tekemään myös varauksen kaapelivesilautailuun, jotta teitä odottaa paikat kun laiturille saavutte. Varaus onnistuu kätevästi myös kotisivujemme kautta tai ravintolan tiskiltä käsin.